Bereik je Streefgewicht met Gezondere Eetgewoonten

Virtuele Maagband is een zalig ontspannende techniek om met moderne hypnose je ongezonde eetgewoonten los te laten, betere eetgewoonten aan te nemen zoals op tijd stoppen met eten en zo je streefgewicht te bereiken -- zonder honger, hunkering, operatie of littekens. Praktijk in Zepperen (Sint-Truiden), een begrip sinds 2012!

100% Privacy Gegarandeerd.

Ik deel je gegevens met niemand.


Verander je eetgewoonten in 3 korte sessies.


Het doel van het Virtuele Maagband-programma, dat uit 3 sessies bestaat, is om goede eetgewoonten aan te nemen en in te prenten, zoals: 
 

👍 op tijd stoppen met eten, zonder honger

👍 tussendoortjes te laten of sterk te beperken

👍 de zin in suiker los te laten, zonder last

👍 niet meer te snacken of snoepen 's avonds voor de tv

👍 veel water te drinken

Virtuele Maagband is inmiddels één van de populairste methoden om verantwoord je eetgewoonten te verbeteren. De oorzaken van slechte eetgewoonten pakken we onmiddellijk aan in het onderbewustzijn. Het komt er dus op aan dat je onderbewustzijn gaat kiezen voor gezond in plaats van ongezond.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

 

Eerst schrijf je je in. Je kan kiezen om voor je 3 sessies naar mijn praktijk in Zepperen (Sint-Truiden) te komen, of de sessies via video-gesprek te houden, bijvoorbeeld met Zoom of Google Meet.

 

Je plant je 3 sessies best met 4 tot 7 dagen tussen opeenvolgende sessies De eerste sessie duurt ongeveer 45 minuten, sessies 2 en 3 duren elk ongeveer 30 minuten.

 

Tijdens de eerste sessie hebben we een intakegesprek en doen we ook al meteen je eerste hypnose.

Hypnose is heel aangenaam en ontspannend, en het helpt je om je onderbewustzijn maximaal te focussen op de nieuwe eetgewoonten.

 

Tijdens élke sessie doen we hypnose, gebaseerd op jouw behoeften. Zo prenten we de nieuwe eetgewoonten stevig in zodat ze de oude vervangen.

Resultaten vanaf dag 1

Al vanaf je eerste hypnose-sessie Virtuele Maagband pak je je eetgewoonten aan.

 

Als je in hypnose bent, is het immers veel gemakkelijker om een mentale knop om te draaien en je gedrag te veranderen. Zelfs als het over eten en drinken gaat!

 

We testen tijdens deze sessie eerst uit hoe goed je onderbewustzijn reageert op hypnotische suggestie.

Versterking

Je tweede sessie bestaat uit een evalutatie van de dagen sinds de sessie en de herhaalde inprenting van goede, nieuwe gewoonten.

 

Zo is het erg belangrijk dat je onderbewustzijn het gevoel van verzadiging van je maag leert herkennen.

 

Dit helpt om op tijd te stoppen én om geen zin meer te krijgen in overbodige tussendoortjes en snacks.

 

Virtuele Maagband

De derde sessie  begint ook weer met een evaluatie van de vooruitgang sinds je 2de sessie.
 

Dan is het tijd voor de eigenlijke Virtuele Maagband, waardoor je porties nog kleiner worden omdat we je onderbewustzijn vertellen dat je maag kleiner wordt en dus ook sneller voldaan zal zijn.

 

Het is vreemd, maar dit werkt!

En als cadeautjes krijg je er nog enkele hypnotische geluidsopnamen bovenop, om tussendoor of zelfs na je 3de sessie naar te luisteren zo vaak als je maar wilt!

 • Luisteren naar de maag

  Een zalige opname die je onderbewustzijn traint om te voelen wanneer je maag voldaan is en het dus het ideale moment is om te stoppen met eten -- zonder honger, last of zin.

 • Voldoende water drinken

  Met deze opname wordt water drinken veel gemakkelijker, zelfs als je het daar altijd al moeilijk mee gehad hebt!

 • Virtuele Maagband Aanspannen

  Komt je virtuele maagband na enige tijd wat losser te zitten (zoals dat ook met fysieke maagbanden gebeurt)? Geen probleem, met deze opname span je hem weer op!

100% Privacy Gegarandeerd.

Ik deel je gegevens met niemand.

Dit is géén dieet

Diëten heb je al wel vaker geprobeerd, zonder blijvend resultaat. Het is nu tijd voor iets beters.

En Virtuele Maagband is gelukkig géén dieet, want:

 • Diëten betekent honger lijden. Daar doen wij niet aan mee.

  Bij Virtuele Maagband eet je tot je genoeg hebt. Je reageert op de signalen van je maag. Het is dus niét de bedoeling dat je met honger van tafel gaat. (En ja, we leren je maag ook om sneller voldaan te zijn).

 • Diëten betekent achteraf terug zwaar bijkomen. Liever niet.

  Heb je het ook al ondervonden, hoe je na een moeilijk dieet met veel inspanning eindelijk je streefgewicht bereikt hebt, om het dan daarna toch weer te verliezen? Niet zo bij Virtuele Maagband, want bij dit systeem gaat het erom om je eetgewoonten permanent te veranderen, niet om een paar maanden te crashen.

 • Er zijn al diëten genoeg. Het is tijd voor iets dat wel werkt.

  Punten tellen, zakjes met astronautenvoer, eten zonder koolhydraten, er zijn al diëten genoeg. Daarom vond een Engels paar, beiden hypnotherapeuten in Zuid-Spanje, in 2011 een therapie uit op basis van hypnose om je onderbewustzijn aan te sporen om gezonder te eten én, dat was nieuw, te doen alsof je maag zo klein was als na een maagband-operatie. En vreemd genoeg werkte het nog ook!

Hoeveel kan ik zo afvallen?

Mensen vragen mij wel eens: "hoe veel kan ik hiermee afvallen?"

Maar het is onmogelijk om daar antwoord op te geven, want het is voor iedereen verschillend.

Iedereen heeft immers een ander lichaam, andere motivatie(s), meer of minder last van diëten uit het verleden, en dergelijke.

Ik heb al cliënten gehad die hiermee 25 kg of meer afvielen, maar ook cliënten die maar 8 kg kwijt waren.

  Hypnose kan je ook toepassen aan de hand van geluidsopnamen. Die werken natuurlijk het beste als ze op maat gemaakt zijn. Als je liever opnamen krijgt dan "live"-sessies of sessies via video-gesprek, dan kan dat ook.

  Ik paste de Virtuele Maagband ook toe op mezelf.

  In augustus 2018 paste ik het programma op mijzelf toe. Je vindt meer daarover hier >> Ik deed het zelf ook

  • Maar iedereen is anders

   Ik kan niet beloven dat jij even goede resultaten zal boeken als ik. Even goed boek je minder goede of betere. Want ik heb ook al cliënten gehad die véél meer afvielen dan ikzelf.

  • Klierproblemen kunnen we niet oplossen

   Als je een slecht werkende schildklier hebt, maak dan geen afspraken, want daar kunnen we met hypnose niets aan verhelpen.

  • Sommige medicijnen doen bijkomen

   Sommige medicijnen hebben gewichtstoename als bijwerking. Let op dat jouw medicijnen dat effect niet hebben voor je je inschrijft. Want dergelijke neveneffecten, ook daar kunnen we met hypnose niets aan doen.

  • Overleg met je arts

   Als je twijfelt of je dit wel of niet kan doen voor medische redenen, overleg dan met je arts. Ik ben géén arts, psycholoog, psychiater of diëtist. Ik kan onmogelijk advies geven over het al dan niet gebruiken van medicijnen of jouw medische geschiktheid. Desnoods kan jouw arts ook contact opnemen met mij als hij of zij vragen heeft.

  Wat is hypnose eigenlijk?

  Hypnose is iets héél gewoons. Je gaat elke dag, zonder het zelf te beseffen, verschillende keren spontaan in een staat van hypnose. Als je dagdroomt, bijvoorbeeld, ben je in een lichte hypnose.

   

  Hypnose is een staat van bewustzijn waarbij je vatbaarder wordt voor suggestie.

   

  Je slaapt dus niét in hypnose. Je bent ook niet bewusteloos of willoos of machteloos, dat is TV. Hypnose is een aangename en rustgevende ervaring, zeker bij een ervaren vakman -- dus ook op dat vlak zit je goed bij mij.

   

  Ik ben professioneel actief sinds 2012 en ben voor Virtuele Maagband ook opgeleid én gecertificeerd door Sheila Granger zelf.

  Sheila Granger en ik in 2014

  (vóór ik zelf 20 kg afslankte met de Virtuele Maagband)

  100% Privacy Gegarandeerd.

  Ik deel je gegevens met niemand.

  Wat zeggen mijn klanten?


  Het is super gegaan. Zowel de porties als de zoetigheid zijn nu goed. De drang naar eten in mijn hoofd heb ik ook niet meer.

   

  Hilde G.

  uit Brussel

  Ik ga bewuster met mijn eten om.

  Red Bull heb ik ook niet meer gedronken. En als ik aan een tankstation stop, ga ik niet meer binnen.

   

  Ben V. B.

  uit Lille

  Ik eet nu alle dagen drie keer en mijn porties zijn nu normaal.

  Ik heb niet meer gesnoept en zelfs op mijn verjaardagsfeestje heb ik een gewone portie gegeten.

  Geweldig!

   

  Nicole V.

  uit Ronse

  Nu is het aan jou!

  Haal je kalender erbij en schrijf je 3 sessies in. Hieronder kan je rechtstreeks in mijn kalender om je afspraken te boeken. En dan stuur ik je zo snel mogelijk je intakeformulier door via mail, zodat we onmiddellijk kunnen beginnen!

  De prijs van €375 is all-in: je 3 sessies + geluidsopnamen inbegrepen. Boek nu je 3 afspraken, zodat je zo gauw mogelijk kan beginnen!

   

  Natuurlijk werken we 100% coronaveilig: 1 cliënt(e) tegelijk, afstand houden, mondmasker, ontsmetting tussendoor en een kwartier tussen opeenvolgende afspraken. Hypnose vereist geen contact, dit is dus geen contactberoep zoals kapper of schoonheidsspecialist(e). Sessies kunnen zelfs via video verlopen, dan hoef je niet eens naar Zepperen te rijden.

  100% Privacy Gegarandeerd.

  Ik deel je gegevens met niemand.

  Ik ben officieel gecertificeerd door Sheila Granger als professionele Virtuele Maagband-hypnotherapeut.

  © 2014-2021 VirtueleMaagband.be. Alle rechten voorbehouden.

   

  Hypnotherapie Roy Dictus

  Terwouwenstraat 80

  3800 Zepperen (Sint-Truiden)

   

  📧 roy@hypnotherapie-limburg.be

   

   

  DISCLAIMERS

  Alle foto's en getuigenissen zijn gegarandeerd authentiek. Roy Dictus is geen arts of diëtist en geeft geen voedingsadvies. Resultaten zijn voor iedereen verschillend en -- geen enkele therapie geeft bij iedereen dezelfde resultaten. Resultaten hangen ook af van je fysiologie, je metabolisme, je inzet, je motivatie, medicijnen die je neemt, etc.. Je kan dus minder goede of betere resultaten behalen dan ikzelf en dan de mensen die hier of op Facebook getuigen. Ik kan qua resultaten dus geen enkele garantie geven.

   

  PRIVACY

  Je privacy is gegarandeerd. Ik deel je gegevens met niemand. Er worden ook géén foto's genomen tijdens de sessies.